Momenteel zijn er uitsluitend webwinkel bestellingen te plaatsen. Service en werkplaats opdrachten worden afgerond en met u contact opgenomen om deze naar u op te sturen of op te halen.

qtac_logo
Winkelwagen
Account
qtac_logo

Progun zegt Hallo Airsofters!

Per 17 Augustus 2020 Heet Progun u voortaan welkom in onze Airsoft Winkel!

Progun is al een langer bestaande naam in de airsoft wereld door haar eigen airsoft producten die op de markt gebracht in Europa. Per 1 Augustus neemt Progun het stokje over van QTAC in Nederland.

Progun gaat zich richten op bestaande segment maar gaat tevens wel de bestaande merken herzien en exclusievere en betere merken voeren! Hier wordt de vuistregel van wat op de website te koop staat is direct leverbaar!

Kortom
- Snellere leveringen door directere contacten met fabrikanten
- Enorme voorraad direct leverbaar van de beste airsoft merken
- Sneller uw airsoft replicas door u geupgrade met high end airsoft onderdelen
- Groter team met ieder zijn of haar eigen specialiteit

Vanaf 1 Juli 2020 zullen de website bestellingen verwerkt worden door Progun Airsoft.

Progunners community
Voor en door Airsofters, Progun start per 1 augustus met een community in Nederland en Belgie waar u lid van kunt worden! Progunners krijgen altijd voordeel in onze winkel en webwinkels! Later hier meer nieuws over.


Bezorginformatie

Om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, werken wij samen met verschillende vervoerders. Zo werken wij al jarenlang samen met PostNL en DPD.

In sommige gevallen zul je een specifiek product moeten ophalen in onze airsoft winkel. Wij selecteren de meest geschikte vervoerder voor jouw bestelling.

Gemakkelijk Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? We zijn niet zo moeilijk. Wij storten het geld zo snel mogelijk terug op je rekening waarmee je de bestelling betaald hebt na ontvangst van de producten.

Op deze pagina vind je meer informatie over het retourproces.

Mocht je nog vragen hebben over Leveringen & Retouren dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Heb je advies nodig?

Heb je een vraag over een product of over uw bestelling? Geen punt. Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

Onze medewerkers zitten vandaag tot 16:00 uur telefonisch voor je klaar.
Bekijk onze openingstijden

Extra informatie omtrent uw bestelling m.b.t. het coronavirus (covid-19)

Helaas staan sommige van onze bestellingen vast in Frankrijk, Duitsland en België. Hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling later word verzonden dan onze website aangeeft. Helaas kunnen wij, door gebrek aan informatie, u geen tussentijdse update sturen / geven. Onze excuses voor het ongemak.

Top