Momenteel zijn er uitsluitend webwinkel bestellingen te plaatsen. Service en werkplaats opdrachten worden afgerond en met u contact opgenomen om deze naar u op te sturen of op te halen.

qtac_logo
Winkelwagen
Account
qtac_logo

Airsoft kopen zonder NABV

Wil je een airsoft replica kopen zonder vergunning oftewel airsoft kopen zonder NABV?

Dit is mogelijk in onze winkel in Rijkevorsel. Houd echter rekening met het volgende.

Als je Airsoft koopt zonder NABV en vervolgens je nieuwe airsoft replica meeneemt naar Nederland ben je strafbaar zodra je de grens over rijd. Immers is het bezit van Airsoft replicas in Nederland niet toegestaan zonder een NABV lidmaatschap.

Wij adviseren je dus als Nederlandse inwoner om geen airsoft replica aan te kopen als je geen NABV lidmaatschap hebt. Dit is een vraag die we regelmatig krijgen van Nederlandse inwoners waar dit verplicht is. Belgische inwoners hebben deze verplichting niet en mogen als 18 jaar en ouder airsoft aankopen zonder enige beperking. Ook in Nederland na een leeftijdcontrole.


Bezorginformatie

Om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, werken wij samen met verschillende vervoerders. Zo werken wij al jarenlang samen met PostNL en DPD.

In sommige gevallen zul je een specifiek product moeten ophalen in onze airsoft winkel. Wij selecteren de meest geschikte vervoerder voor jouw bestelling.

Gemakkelijk Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? We zijn niet zo moeilijk. Wij storten het geld zo snel mogelijk terug op je rekening waarmee je de bestelling betaald hebt na ontvangst van de producten.

Op deze pagina vind je meer informatie over het retourproces.

Mocht je nog vragen hebben over Leveringen & Retouren dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Heb je advies nodig?

Heb je een vraag over een product of over uw bestelling? Geen punt. Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

Onze medewerkers zitten vandaag tot 16:00 uur telefonisch voor je klaar.
Bekijk onze openingstijden

Extra informatie omtrent uw bestelling m.b.t. het coronavirus (covid-19)

Helaas staan sommige van onze bestellingen vast in Frankrijk, Duitsland en België. Hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling later word verzonden dan onze website aangeeft. Helaas kunnen wij, door gebrek aan informatie, u geen tussentijdse update sturen / geven. Onze excuses voor het ongemak.

Top