qtac_logo

Ik wil een product terugsturen of ruilen


Ik wil een product terugsturen of ruilen

Het kan voorkomen dat je een airsoft product besteld bij ons welke uiteindelijk toch net niet naar je zin is. Geen enkel probleem, ook wij vergissen onszelf wel eens. Daarom hebben wij een heldere en transparante retourservice voor je opgezet zodat ook omruilen een fluitje van een cent wordt!

Bedenktermijn, hoe lang heb ik om te beslissen?

Op (bijna) al onze artikelen zit een bedenktermijn van maar liefst 14 dagen, deze beginnen te tellen nadat je de artikelen in ontvangst hebt genomen. Dus bestel je op maandag en ontvang je op dinsdag de bestelde producten dan beginnen de 14 dagen vanaf dinsdag pas te tellen!

Iets terug sturen, hoe gaat dat in zijn werk?

Wil je een artikel terug sturen worden wij hier graag van op de hoogte gesteld, zodat we ook je retour met net zoveel zorg kunnen behandelen als je bestelling. Volg de volgende 3 stappen om een product te retourneren.

 1. Via uw persoonlijke account kunt u onder "service" een retour aanmaken voor een product. Om eventuele producten te optimaliseren waarderen wij het als u omschrijft waarom u een artikel retourneert.
 2. Stuur de artikelen naar QTAC Airsoft, Omgang 29 4724AN Wouw met een het formulier wat u heeft gekregen na aanmaken van een retourzending in uw Mijn QTAC account. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
 3. Stuur de producten naar ons retouradres binnen 14 dagen na aanmelden retour. Als de retour bij ons is aangekomen en gecontroleerd storten wij uw aankoopbedrag binnen enkele werkdagen op uw rekening. Indien de retour later aankomt dan deze 14 dagen kan uw retour worden geweigerd.

Na aankomst van uw retour controleren wij de inhoud op volledigheid en eventuele werking en storten we uw betaalde bedrag terug op de rekening of paypal account waarmee u betaald heeft.

Indien u iets wilt ruilen kunt u reeds het gewenste artikel opnieuw bestellen via onze webwinkel. Dan heeft u uw nieuwe bestelling sneller in huis.

Waar moet u op letten als u een product retourneert?
- Zorg voor een correcte, goede verpakking om de producten te retourneren.
- Plak geen plakband, stickers op de originele verpakkingen van het product
- Plak het retourformulier niet OP de verzenddoos, doe deze netjes IN de verzenddoos.
- Retourkosten zijn voor eigen rekening

Je mag (bijna) alles terugsturen

99% van onze airsoft producten kun je zonder problemen terugsturen binnen de bedenktermijn van 14 dagen. Er zijn echter enkele uitzonderingen op de regel waar je een product niet kunt retourneren of slechts een deelbetaling terug zult ontvangen.
Deze producten staan bij ons op de uitzonderingenlijst welke je niet kunt retourneren.

 • Green Gas flessen
 • Geopende vloeistof of onderhoud producten
 • Geopende Airsoft BB zakken
 • Batterijen die meerdere malen zijn opgeladen
 • Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals in-ear headsets, (thermo) ondergoed kleding, schoenen die je 3 skirms draagt..
 • Airsoft Replicas die op bestelling zijn gemaakt/aangepast/bewerkt/gespoten/gegraveerd.
 • Progun Limited Airsoft Replicas
 • Airsoft Replicas welke reeds skirm hebben gezien
 • Pre-order producten
 • Gebruikte cadeaubonnen

Deelbetaling bij retour

Retourneer je een product in de originele verpakking en zonder beschadigingen, kortom wij kunnen het product weer doorverkopen ontvang je van ons 100% terug betaling binnen enkele dagen na het ontvangen je retour.

Wij zijn de moeilijkste niet, maar als je ons een product terugstuurt welke reeds gebruikt is en/of niet meer in de originele verpakking zit kunnen wij deze ook niet meer verkopen aan een andere klant. Daarom werken wij met een deelbetaling in de volgende gevallen.

 • Kapotte of incomplete verpakking
 • Vies en gebruikte staat van de producten
 • Beschadigd product

In 1 van de drie gevallen die hierboven beschreven staan betalen wij een maximum van 75% uit, dit na controle door 1 van onze medewerkers. Wij nemen altijd even contact met je op als dit het geval is. In geval als een airsoft replica wordt geretourneerd (en geaccepteerd) wordt er minimaal 30 euro in rekening gebracht voor de administratie kosten te dekken. Aan airsoft replicas zit veel administratie registratie werk.

Naar welk adres moet ik de producten sturen?

Je mag de producten opsturen naar:
QTAC Airsoft
Afd: retouren
Omgang 29 4724EN Wouw
Nederland.

Indien u een airsoft replica retour stuurt ontvangt u van ons het adres in Belgie.

Top