qtac_logo
Zoeken

Heb ik garantie op werkzaamheden?


Heb ik garantie op werkzaamheden?

U heeft een product bij QTAC laten aanpassen, repareren of upgraden. Ook hier zit garantie op, maar kent ook uitzonderingen van garantie. Hier leggen we je uit waar je vanuit mag gaan.

Garantie op werkzaamheden alles door QTAC verzorgd inclusief onderdelen
- Tot 2 maanden na factuur datum op werkzaamheden (werk uren)
- Minimaal 1 garantie op door QTAC geleverde onderdelen

Indien u zelf onderdelen aanlevert
- Geen garantie op onderdelen
- Garantie op werk uren onder voorbehoud of eventuele schade veroorzaakt is door een u aangeleverd onderdeel

Heeft u dus een reparatie laten uitvoeren met uw eigen onderdelen en gaat er hier 1 van kapot (om eender welke reden) dan is dit geen garantie die QTAC gratis zal herstellen.

Werkuren zijn geen kosten die vergoed kunnen worden, indien er een fout is ontstaan door onze fout zullen we dit kosteloos herstellen voor u zoals u mag verwachten. Er is hierbij geen terug betaling van eventueel betaalde kosten voor werk uren.

Houd er rekening mee dat er lastige reparaties bestaan, ook wij komen hoofdbrekers tegen of reparaties die niet vaak voorkomen. Het kan dus mogelijk zijn dat een airsoft replica meerdere keren zal moeten worden afgesteld voor een optimaal resultaat behaald wordt. Dit is vaak met custombuilds het geval. Op een testbaan iets testen of een evenement deelnemen is een volledig andere belasting voor een airsoft replica.